0

Dostava

Brezplačna dostav za naročila v znesku najmanj 50 €.

Strošek dostave

Pri zapatos.si je vse v vašo korist! Zdaj imate brezplačno dostavo z minimalnim naročilom 50 €!

Standardni strošek dostave: 3 €

Pri plačilu po povzetju se zaradi dodatnih provizij zaračuna dodatni strošek v višini 1 €.

Za primere, ko prevoznik poveča strošek dostave, si pridržujemo pravico, da spremenimo to ceno. Zvišanje cen začne veljati in velja za vse dostave, poslane po obvestilu o zvišanju.

Čas dostave

Dostava se izvaja samo na slovenskem ozemlju:

med 8.00 - 18.00 ponedeljek - petek

med 8.00 - 16.00 v soboto

* Urnik se lahko razlikuje glede na območje kurirja

Dostava bo opravljena v največ 2 delovnih dneh na ozemlju Bukarešte in v 2 delovnih dneh kjer koli v državi, od uspešno oddanega in potrjenega naročila, do navedenega naslova.

Pogoji dostave

Tveganje izgube ali poškodbe na izdelkih se prenese na vas, če vi ali tretja oseba, ki jo določite vi, razen prevoznika, pride v fizični stik z naročenimi izdelki.

Ne sprejemamo izpolnjevanja naročil prevoznikov, ki ste jih navedli. V tej pogodbi lahko le Prodajalec izbere prevoznika.

Izjeme

Za promocijska obdobja (Black friday, božič, novo leto, velika noč itd.) Se lahko čas dostave naročil, ki se oddajo v okviru akcije, razlikuje od roka, ki je prikazan na spletni strani zapatos.si in bo opravljen v roku do 5 delovnih dni od prevzema in potrditve naročila s strani naših operaterjev

Pridržujemo si pravico, da osebam, ki niso izpolnile pogodbenih, denarnih ali drugih obveznosti do zapatos.si, ne spoštujemo in pošiljamo naročil.

Prav tako si pridržujemo pravico do preklica naročil z nepopolnimi/napačnimi kontaktnimi podatki, če Kupec ne prejme odgovora.

Pridržujemo si pravico, da ne pošiljamo naročil osebam, na računu katerih sta registrirani največ dva naročila, katerih dostave ni bilo mogoče uspešno opraviti v enem mesecu.

Po neuspešnem poskusu dostave, ki je bil storjen s strani naročnikove krivde, se bo vaše naročilo štelo za preklicano in ta pogodba bo razveljavljena.