0

Zapatos je butik z obutvijo in dodatki za dekleta in dame!

Zapatos.si se je rodil tako iz strasti do čevljev, barve in raznolikosti kot tudi iz želje, da bi sodobnim ženskam, zaskrbljenim s kakovostjo in osebnim slogom, ponudil vedno navdihujoč vir navdiha, v katerem bi lahko našli čevlje, sandale, škornje in dodatki, ki bi jih nosili vsak dan, kot izjavo o prefinjenosti, eleganci in dobrem okusu.

Smo mlado in dinamično podjetje, v polnem razvoju, ki zaseda pomembno mesto pri trženju obutve, usnjenih izdelkov in dodatkov. Naša vizija vključuje dvig novega standarda kakovosti obutve in usnjenih izdelkov na trgu. Povpraševanje naših strank nas določa, da smo v stalni konkurenci z največjimi podjetji na tem področju, zadovoljstvo naših strank pa nas motivira in navdihuje.

Za nas se uspeh zgodi, ko so izdelki, ki jih ponujamo, nad stopnjo pričakovanj kupcev.

Nagovarjamo aktivne ljudi, ki si prizadevajo ohraniti popolno ravnovesje med klasičnim zrakom, čutnostjo in osebnim okusom, ženske, ki si želijo biti videti brezhibno ves čas, ne glede na to, ali so v pisarni, med sprehodom v naravi ali na srečanju s prijatelji. Na teh prostorih ponujamo nove modele čevljev, prilagojene trenutnim trendom, pa tudi vašim pričakovanjem glede dobrega razmerja med ceno in kakovostjo.

Z drugimi besedami, tukaj lahko samozavestno izberete obutev, ki bo dopolnila vaš outfit in optimizirala vaš videz!

Na Zapatos.si boste našli najsodobnejše modele čevljev aktualne sezone in najlepšo ekipo.

Smo mlada, dinamična ekipa, sestavljena iz ljudi s solidnimi izkušnjami na spletnem in offline področju trgovine z obutvijo. Izdelki, ki jih prodajamo, so v skladu z modnimi predstavitvami na mednarodnih modnih pistah.

Poslanstvo Zapatos.si je ponuditi udobne, elegantne in kakovostne čevlje po ugodni ceni na trgu.

Z vami smo izključno prek spleta in zagotavljamo vam, da so vaše povratne informacije še posebej pomembne za nas. Odgovorimo na vse vaše zahteve in vam ponudimo podporo kadarkoli potrebujete, zato vas vabimo, da nas kontaktirate na e-poštni naslov: info@zapatos.si.

Imate močno strast do čevljev? Pridružite se našemu timu!

Življenjepis lahko pošljete na e-poštni naslov: jobs@zapatos.si